10 gode grunde til at bruge en siddepude lavet af memory foam

De fleste mennesker lever i dag en livsstil der involverer at sidde ned i mange timer ad gangen. Uanset om det er derhjemme, i bilen eller på kontorstolen er det bevist at mangel på fysisk aktivitet og at sidde stille kan medføre eller forstærke sundhedsproblemer som smerter I øvre- og nedre ryg samt i halebenet. Derudover kan det give spændinger i skuldre og nakke og give hovedpine. De fleste kender til at have en øm overkrop efter en lang arbejdsdag på kontoret, hvor det føles som om man har været nede og styrketræne helt forkert i 2 timer. Mange ansatte på kontorer døjer udover smerter i ryggen også med problemer med skuldre, nakke, arme og hænder. Vores kroppe er ikke skabt til at sidde ned I så lang tid af gangen som dagens jobs kræver - og især ikke på de typer af underlag, som vi I dag sidder på! Det er derfor logisk at så mange mennesker døjer med rygsmerter.  

Alle der har oplevet smerter både i øvre- og nedre ryg samt halebenet ved hvor ubehageligt, og i nogle tilfælde invaliderende det kan være, således at man bliver nødt til at takke nej til diverse aktiviteter og arrangementer. Dog er det bevist, igennem videnskaben samt mange tilfredse kunder hos BackCare, at højkvalitets siddepuder lavet af hukommelses skum oftest kan være mere end rigeligt til at lindre smerten. I ekstreme tilfælde kan man dog være nødsaget til at søge behandling hos kiropraktor eller andet lægepersonale. 

Hvad forårsager rygsmerter?

Smerter i ryggen er en meget hyppig lidelse, og ca. hver 4 dansker har ofte ondt i ryggen. Oftest skyldes rygsmerter sjældent noget meget alvorligt, og smerten varierer hos mange i perioder. Smerterne kan være forårsaget af virkelig mange årsager, men nogle af de primære faktorer er akut lændehold, længerevarende overbelastning, disksusproblabs eller et sammenfald af hvirvler. Ligeledes er længerevarende stillesiddende stillinger, især i positioner der er ubekvemte for kroppens naturlige position, også skadeligt for kroppen og kan føre til rygsmerter. (Ole-Victor Laursen, speciallæge i almen medicin) 

10 gode grunde til hvorfor en support pude lavet af hukommelses skum kan være løsningen på dine rygproblemer:

1. Smertelindring 

Almindelige stole er ikke designet til at give optimal støtte til lænden. Istedet er 99/100 stole slet ikke produceret til at give nogen som helst support til lændmuskulaturen, da underlaget er hårdt og giver ujævn og minimal stødabsorbering op igennem ryggen. De fleste stole har et tyndt lag af blødt pudestof, men stolens form bidrager til det ujævne stød til lænden. Ergonomisk designet hukommelses skum puder er unikt fremstillet til at undgå for meget pres til halebenet, hvilket enten fjerner helt eller kraftigt dulmer smerterne i halebenet.

2. Sundere kropsholdning 

Når du sidder ned for længe, er det nemt at blive doven i sin holdning, og derfor ender man i usunde positioner for kroppen. Support puder lavet af hukommelses skum skubber bækkenbundet let fremad og fremprovokerer dig til at være bevidst omkring at bibeholde en god position igennem hele dagen. 

3. Unikt design 

Det unikke U-design samt hældningen af puden skubber som nævnt bækkenet frem og hjælper dig til at bevare den sunde kropsholdning. Derudover fjerner det presset på halebenet, som er smertelindrende. 

4. Puder der er sammensat af materialer af høj kvalitet 

BackCare's pude er lavet af høj-kvalitets hukommelsesskum og gelé, og derfor kan puden bruges i mange år. Det er derudover vigtigt at finde en pude der har et aftageligt betræk som kan maskinvaskes, sådan at man nemt kan holde puden ren og hygiejnisk. 

5. Få fjernet dine smerter til en billigere pris

Ved at investere et engangsbeløb i en siddepude af høj kvalitet, slipper du for at skulle betale i dyre domme hos en kiropraktor. En siddepude er nemlig i langt størstedelen af alle tilfælde er mere end rigeligt og har en veldokumenteret effekt. Mange helt billige puder er lavet i dårligt materiale, og går oftest i stykker efter et par måneder. For dem som lider af rygsmerter, er det en investering værd at betale for en siddepude i høj kvalitet.  

6. Vælg efter kvalitet, design og stil 

Man kan finde siddepuder, der er tilpasset forskellige livsstile og behov og der findes puder i alle størrelser og stilarter. BackCare's hukommelses skum pude er designet ved at kombinere de bedste materialer af hukommelses skum og gelé, da det har den påviste bedste effekt på smertelindring. Derudover kommer BackCare's produkt i en diskret sort farve og er en god all-rounder der dækker de flestes behov.

7. Nem at transportere 

En hukommelsesskum pude er oftest letvægt og nem at transportere, hvilket er et must da den oftest bruges i mange sammenhænge. Det er vigtigt at finde en pude man både kan rejse med og have med på arbejde. BackCare's siddepude har et diskret indbygget håndtag der gør nem at flytte med, og måler 45*35*7*5 cm, hvilket vi mener er den ideelle størrelse for en siddepude. På den måde er den super nem at transportere, men stadigvæk stor nok til at passe alle kropsstørrelser. 

8. Forøg din generelle sundhed og opnå et bedre helbred 

Når du opretholder en usund kropsholdning i din siddeposition I længere tid, løber du en risiko for at sammenpresse dine indre organer. Dette vil forringe din fordøjelse, da det komprimerer pladsen i maven. At sidde i en sundere position ved hjælp af en siddepude alá BackCare's vil hjælpe din krop med at fordøje maden bedre og mere effektivt, ved at give din mave og tarme bedre plads til at udføre deres job. Det samme forøgede pres som dårlig holdning påfører din mave og tarme, vil også skabe sammenpres på dit hjerte og dine lunger. En usund siddeposition forringer kredsløbet, hvilket gør det sværere for ens hjerte at pumpe blod effektivt. Ligeledes forringer en dårlig siddeposition den proces, hvor ilt bringes ud til dit væv. Dette har også en dokumenteret negativ effekt på dit helbred og din krop og påvirker ens humør betragteligt. Derfor kan det konkluderes at en siddepude som BackCare's vil skabe en markant forbedring af din generelle sundhed og dit helbred. 

 9. Hjælp til at opnå en korrekt justering af rygsøjlen 

Når du sidder ned, finder den korrekte og sunde rygmarvholdning kun sted, når du sidder lige op i en 90 graders vinkel med skuldrene let tilbage. Dine fødder skal være placeret fladt på jorden, og dine albuer skal være bøjet i 90 grader med musen indenfor kort rækkevidde. Ved at sidde i en usund position for ens rygmarv, skabes der træthed i musklerne, ømhed og smerter i ryggen. For at bekæmpe dette, viser forskning at en siddepude lavet af hukommelses skum bidrager med support og støtte til din ryg- og lændmuskulatur. Derfor vil du kunne opretholde en sund kropsholdning hele dagen lang uden at blive dvask eller træt i ryggen, som dermed får dig til at sidde i en usund siddeposition som er roden til mange rygproblemer. 

10. En sund investering 

Engang imellem skal man forkæle sig selv. Og at elske sig selv er at tage vare på sig selv og sit helbred, og et skridt mod en sundere livsstil er at have færre smerter i dagligdagen. Ved at tage bevidste valg omkring de muligheder, der kan forbedre dit helbred giver du dig selv den største gave du nogensinde har fået. 

Når vi prioriterer vores eget helbred, kan vi også være bedre og mere lykkelige ægtefæller, mødre, fædre, venner og kærester. Det er nemmere at sætte pris på ens tilværelse, når man føler sig fit for fight. Lad os hjælpe dig til mere livsglæde og mindre smerte. 

BackCare - Vi har din ryg!