FAQ

 

Hvorfor handle hos BackCare? 

BackCare er et dansk start-up, og vi tager stor stolthed i vores produkt samt vores kundeservice. En del af vores overskud går til miljøbeskyttende formål, og vi stiller høje krav til vores leverandører, både ift. bæredygtighed samt sociale ansvar. Du er beskyttet af vores 30 dages fuld retur- og ombytningsret, hvis du af hvilken som helst årsag skulle være utilfreds med dit produkt.

 

Hvor lang er leveringstiden? 

24-48 timer under normale omstændigheder. Dog kan der her I start forløbet og ved kampagnetilbuddet forekomme få dages yderligere forsinkelser.

Hvor sender I fra? 

Fra porcelænshaven 26, 2.sal, 2000 Frederiksberg, hvor vi også har vores kontor. Vi er nemlig en del af et start-up miljø for unge iværksættere i København, hvor man får en helt masse rådgivning og vejledning. På den måde sikrer du dig også, at alting gøres under korrekte lovgivningsmæssige forhold. 

Har I tilfredshedsgaranti? 

Ja, det har vi. Hvis du ikke er tilfreds - så får du pengene tilbage med det samme! Uden at vi skal stille dig nogen som helst spørgsmål - det kalder vi for 100 % tilfredshedsgaranti. 

Lever BackCare's produkter op til det de lover? 

Som forskningen, alle vores glade kunder samt vores professionelle samarbejdspartnere som fysioterapeuter, ergoterapeuter og børnelæger også har konkluderet, tør vi godt love at ALLE mærker en klar smertelindring. Hvis du dog mod forventning ikke mærker en markant forskel, så skriv eller ring til os - så refunderer vi dine penge. Så sikre er vi nemlig på vores produkt! 

Kan man selv hente sin pakke? 

Ja sagtens. Skriv dog lige inden til info@backcare.dk, så vi kan gøre din pakke klar. 

Hvor stor er puden og er der overhovedet plads til en kraftig person på den? 

Puden måler 45*35*7*5 cm hvilket kan ses nedenunder. Da puden er 45 cm lang og 35 cm bred, er der mere end rigeligt plads at sidde på - og komfortalibiteten er den helt samme om man er en XS eller en XXL. 

(bemærk billedet er fra vores tidligere brune pude, vi forhandler kun sorte puder på nuværende tidspunkt) 

Hvad gavner det at bruge puden? 

Support puder lavet af hukommelses skum er et værktøj til at forhindre rygsmerter til personer der sidder ned I flere timer af gangen blandt andet ved lange ture samt kontorarbejde, samt til personer der er i behandling for rygproblemer. En sådan pude er et oplagt valg, hvis du går og døjer med rygproblemer til dagligt eller har en dårlig kropsholdning. Puden er ergonomisk designet til at øge komforten og supporten til ryggen ved at absorbere uundgåelige stød fra hårde- og ulige underlag. Puden har en 2 cm forhøjning bagtil, hvilket giver maksimal støtte til lænden og fremmer en sund kropsholdning igennem hele dagen. BackCare's support pude styrker rygsøjlen og den samlede koordinering af musklerne, da rygsøjlen og halebenet bliver stabilisereret på en skånsom måde på grund af memory skummet. 

Hvad er det der gør denne support pude så speciel? 

Pudens fundament er hukommelses skummet, som er et revolutionerende materiale at benytte i puder. Det er et materiale, som former sig til kroppen ved at reagere på kroppens varme og tryk. Kropsvægten fordeles på en mere jævn måde, der aflaster ryggen ved at være energiabsorberende og skaber en jævn blødhed som giver en god stabilitet til rygsøjlen, lænden samt halebenet. Memory skum kaldes også for viskoelastisk materiale. Dette trykreducerende hukommelsesskum er udviklet ved hjælp af speciel rumteknologi fra NASA (Ja, du hørte rigtigt). Indenfor rumfarten har der været behov for at finde måder at reducere trykket på ved afsendelsen ud i rummet. For få år tilbage begyndte man at bruge samme system til at udvikle puder. Det næste lag er et gelé lag, som ved hjælp af din kropsvarme tilpasser sig perfekt til din krop, så du forhindrer spændinger i at forplante sig op i din lænd og ryg. Samtidig får du en behagelig kropstemperatur, da geléen tempererer din kropsvarme. Det tager ca. 1 minut tid før at puden har tilpasset sig din bagdel. Det tredje lag er et betræk i sort, som kan tages af via en diskret lynlås og som tåler maskinvask. Ydermere vejer den kun 0,5 kg, og er nem at transportere. Pt. fås den kun i sort. 

Er der en veldokumenteret positiv effekt ved at benytte sig af BackCare's support pude? 

Gelépuder der er indkapslet af hukommelsesskum som BackCare's har en bevist og veldokumenteret effekt på bekæmpelse af rygsmerter. Et studie foretaget af 'Canadian Memorial Chiropractic Research' undersøgte 28 mænd, nogle med og nogle uden rygsmerter og lod dem sidde med en support pude med gelé og hukommelsesskum i kontorstole i 30 minutter, samt 30 minutter uden nogen pude. Undersøgelsen viste, hvordan puden fjernede presset på rygsøjle, lænd og haleben. Man konkluderede at siddepuder alá BackCare's forbedrede kropsholdningen og minimerede presset på ryggen, både hos raske personer samt personer der led af rygsmerter. Linket findes nedenunder, og resultatet kan ses under 'Conclusions': https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3766244/

Et andet studie foretaget af læger fra Baltimore's medicinske afdeling undersøgte effekten af gelé siddepuder på chauffører som lider af nedre rygsmerter. Lægerne undersøgte 80 chauffører, hvoraf 5 ikke fik nogen support pude, 40 fik en gelé pude og 35 fik en skum pude. Begge forsøgs grupper der fik en pude, havde markant færre smerter og en bedre kropsholdning ved forløbets afslutning. Studiet påviste at både skum- og gelé puder er effektive til at lindre rygsmerter, men at gelépuder var mest effektive. Det er blandt andet på baggrund af sådanne studier, at BackCare's produkt er opfundet. Det kombinerer nemlig det bedste fra begge teknologier, hvor gelé puden er indkapslet af hukommelsesskummet. Igen kan linket ses herunder, og resultatet kan ses under 'Results' og 'Conclusion': https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6200541/