FAQ

 

Hvorfor handle hos BackCare? 

BackCare er et dansk start-up, og vi tager stor stolthed i vores produkt samt vores kundeservice. En del af vores overskud går til miljøbeskyttende formål, og vi stiller høje krav til vores leverandører, både ift. bæredygtighed samt sociale ansvar. Du er beskyttet af vores 30 dages fuld retur- og ombytningsret, hvis du af hvilken som helst årsag skulle være utilfreds med dit produkt.

 

Hvor lang er leveringstiden? 

24-48 timer under normale omstændigheder. Dog kan der her I start forløbet og ved kampagnetilbuddet forekomme få dages yderligere forsinkelser.

Hvor sender I fra? 

Fra Hørmarken 7, 3520 Farum, Vi har kontor og administration i Hvidovre-

Har I tilfredshedsgaranti? 

Ja, det har vi. Hvis du ikke er tilfreds - så får du pengene tilbage med det samme! Uden at vi skal stille dig nogen som helst spørgsmål - det kalder vi for 100 % tilfredshedsgaranti. (se handelsbetingelser)

Lever BackCare's produkter op til det de lover? 

Som forskningen, alle vores glade kunder samt vores professionelle samarbejdspartnere som fysioterapeuter, ergoterapeuter og børnelæger også har konkluderet, tør vi godt love at ALLE mærker en klar smertelindring. Hvis du dog mod forventning ikke mærker en markant forskel, så skriv eller ring til os - så refunderer vi dine penge. Så sikre er vi nemlig på vores produkt! 

Kan man selv hente sin pakke? 

Ja sagtens. Skriv dog lige inden til info@backcare.dk, så vi kan gøre din pakke klar.