Vores historie

BackCare - Vi har din ryg!

Rygsmerter er den suverænt største årsag til sygdom og funktionsnedsættelse globalt. Rygsmerter er ligeledes den hyppigste årsag til missede arbejdsdage, og forskning har estimeret at op til 80 % af verdensbefolkningen vil opleve rygsmerter I løbet af deres liv - og antallet af personer der lider af smerter i ryggen forventes at stige.

Dette skyldes blandt andet at flere og flere mennesker har stillesiddende jobs, hvor de simpelthen ikke får den støtte og support på det hårde underlag, som er nødvendigt for at kunne sidde ned i flere timer af gangen smertefrit. Derudover, da ryggen er en kompliceret sammensætning af muskler, knogler, led samt ledbånd, kan skader nemt opstå ved forkerte og uheldige bevægelser. Det samme gælder for kvinder under deres graviditet, som er et af smukkeste øjeblikke i ens liv, men ligeledes også kan være et af de hårdeste og mest opslidende. 

Dette vil vi gøre op med! 

Vores drøm er at kunne hjælpe danskere der er plaget af rygsmerter til at kunne leve et smertefrit og bedre liv. Vi vil bekæmpe rygsmerter, da vi har set hvor deprimerende det er at gå rundt med en kronisk ryg lidelse. 

Idéen til BackCare opstod da rigtigt mange i min familie har døjet med rygsmerter, og jeg har set hvor hårdt det har taget på dem. Især når smerterne har været så slemme, at de har været nødt til at takke nej til forskellige arrangementer, fandt jeg virkelig ud af hvor både fysisk og psykisk hårdt det er at lide af rygsmerter. Til en ellers fantastisk hyggelig julefrokost ville et ældre familiemedlem sidde på en komfortabel læderstol, som jeg desværre havde smidt ud, da den var gået i stykker. Derfor fik hun simpelthen så ondt i ryggen, da den nye stol havde et meget hårdt underlag - og der opstod idéen! Et par måneder senere var jeg på besøg hos svigermor, hvor jeg fik tildelt en utroligt hård plasticstol, og jeg var selvfølgelig for høflig til at sige nej tak :D Jeg har selv lidt af rygproblemer førhen pga. skævheder i ryghvirvlen samt forkert styrketræning, og bare et par timer på den stol som jeg vil skyde på er fra 1700 tallet, gav mig en ubehagelig smerte I ryggen. Og siden den aften har jeg ikke set mig tilbage! Nu bruger jeg f. eks BackCare's siddepude hver dag, hvor jeg kan have meget lange arbejdsdage uden at have nogen som helst gener - men jeg ved godt at jeg er subjektiv, så prøv selv! Jeg er så overbevist om at produktet vil virke for dig, at hvis du ikke er 100 % tilfreds får du alle dine penge tilbage uden du behøves at skulle forklare dig.

BackCare's ergonomiske og revolutionerende produkter:

Vores produkter er udviklet og designet i samarbejde med førende fysioterapeuter og speciallæger i ortopædkirurgi. Rygsmerter er den største folkesygdom globalt og har kostet sundhedsvæsen verden rundt mange milliarder kr. i missede arbejdsdage, sygdom, operationer og genoptræning. Derfor er dette produkt også allerede et hit med mange glade kunder der har fået deres livsglæde tilbage og kommet deres rygproblemer til livs. Vi har nøje udvalgt vores leverandør, som er ISO9001 og OEKO-TEX certificereret, og vi har stillet høje krav til naturligheden I de materialer vi får produceret. Samtidig har vi skåret mellemled af, så vi kan sælge produkter i høj kvalitet til en væsentligt billigere pris end vores konkurrenter. 

Vi har fuld kontrol over vores værdikæde, og samarbejder kun med leverandører der lever op til vores strenge krav om ordentlige arbejdsforhold samt bæredygtige og naturlige produktions processer.

Vores miljøhensyn ses også, da vi støtter op omkring projektet "1 % for the planet" , som betyder at vi donerer 1 % af det vi tjener til miljø-beskyttende formål ved årsregnskabets afslutning. Vi har en pligt til at give noget tilbage, og vi håber at mange flere virksomheder vil støtte op om dette fantastiske fælleskab. Se mere info om projektet her: https://www.onepercentfortheplanet.org/

 

Mød Morten: 

 

 Jeg er stifter af BackCare, og jeg sidder med det fulde ansvar for virksomheden. Derfor kan det sommetider blive nogle sene aftener, når man har ambitioner om at hjælpe alle danskere som døjer med rygsmerter. Heldigvis har jeg fået hjælp af en helt masse forskellige mennesker, både webudviklere samt fysioterapeuter og ortopædkirurger til at udvikle og få bekræftelse på den store effekt produktet har. Jeg har den uofficielle titel som den mest langsomme venstreback i serie 6 i landet, men den hurtigste til at pakke varer til vores kunder på lageret.  

Du kan for hurtig ekspedition kontakte os ved brug af nedenstående kontaktformular, hvor vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer. Alternativt kan du sende en mail på info@backcare.dk.