Mød Betina

Betina fra Backcare.dk

Jeg er den nye ejer af BackCare jeg overtog firmaet 08.03.2021. Jeg er uddannet inden for sundhedssektoren og har de sidste 20 år beskæftiget mig med det meste inden for blandt andet smerter, bandagist, akutmodtagelse, laborant arbejde mv. Derudover er jeg livsstilscoach og har udendørs styrketræningshold ved siden af. For mig er sundhed vigtig i forhold til livsglæde og livskvalitet.
Jeg har altid været aktiv og i 2015 begyndte jeg at løbe og træne meget og fik i den forbindelse brug for at kunne restituere hurtigere da jeg pga. en muskelsygdom har svært ved at restituere efter sport og anstrengelse. De sidste 2 år har jeg været hårdt angrebet af min sygdom med mange op og nedture. Jeg besluttede at jeg gerne ville hjælpe andre med at reducere kroniske smerter for at opnå en bedre livskvalitet men samtidigt have fokus på restitution og ømme muskler da det er med til at øge velvære, præstationer og resultater.
Stifteren af BackCare, Morten havde opnået at få BackCare til at være et firma som havde en god omtale og kendt for den gode service samt gjort +3000 kunder tilfreds med deres køb hos BackCare. Da jeg overtog firmaet, var et af de vigtigste parametre for mig at yde en troværdig, hurtig og god service for alle kommende og nuværende kunder.
Det har været nået af en rejse jeg har været på de sidste små 2 måneder siden jeg overtog Backcare - Tak til alle jer der har hjulpet mig med at nå her til og til alle de 1000 tilfredse kunder som allerede har handlet hos Backcare.

Mission: BackCare - Vi har din ryg!

Smerter er den suverænt største årsag til sygdom og funktionsnedsættelse globalt. Rygsmerter og muskelsmerter er ligeledes den hyppigste årsag til missede arbejdsdage, og forskning har estimeret at op til 80 % af verdensbefolkningen vil opleve rygsmerter og muskelsmerter I løbet af deres liv - og antallet af personer der lider af smerter i ryggen samt muskler forventes at stige.
Dette skyldes blandt andet at flere og flere mennesker har stillesiddende jobs, hvor de simpelthen ikke har den rette støtte, hjælpemidler til at forebygge smerter i ryggen samt muskelspændinger pga. forkerte arbejdsstillinger i løbet af dagen samt manglende bevægelse for at holde kroppen i gang som er nødvendigt for at kunne opretholde et smertefrit liv. Derudover, da ryggen er en kompliceret sammensætning af muskler, knogler, led samt ledbånd, kan skader nemt opstå ved forkerte og uheldige bevægelser som gør ens liv smertefuldt. Det samme gælder for kvinder under deres graviditet, som er et af smukkeste øjeblikke i ens liv, men ligeledes også kan være et af de hårdeste og mest opslidende. 

Vision: Dette vil vi gøre op med! 


Vores drøm er at kunne hjælpe danskere der er plaget af rygsmerter og muskelsmerter til at kunne leve et smertefrit og bedre liv. Vi vil bekæmpe smerter da vi har set hvor deprimerende det er at gå rundt med en kronisk ryg og muskellidelser. Ideen til at overtage BackCare opstod da Betina og flere i hendes familie lider af dårlig ryg samt muskelsmerter og stort set hele deres liv har været plaget af dette. Vi er ofte plaget af dårlig søvn, dårligt humør og har tit måtte fravælge at deltage til forskellige arrangementer pga. smerter. Dette ønskede vi ikke og ville gerne være med til at gøre en forskel for andre og det var her at ideen om overtagelsen af BackCare opstod. Vi er så overbevist om at produktet vil virke for dig, at hvis du ikke er 100 % tilfreds får du alle dine penge tilbage uden du behøves at skulle forklare dig.

Kerneværdier: BackCare's ergonomiske og revolutionerende produkter:


Vores produkter er i samarbejde med førende fysioterapeuter blevet gennemprøvet og deres feedback er givet til vores producent. Derfor er dette produkt også allerede et hit med mange glade kunder der har fået forbedret deres livskvalitet og kommet deres rygproblemer til livs. Vi har nøje udvalgt vores leverandøre, som er ISO9001 certificeret og CE-mærkede. Vi har skåret mellemled af og er selv importør så vi kan sælge produkter i høj kvalitet til en god pris. Vi har fuld kontrol over vores værdikæde, og samarbejder kun med leverandører der lever op til vores strenge krav om ordentlige arbejdsforhold samt bæredygtige og naturlige produktionsprocesser.